El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Campus d'Alcoi UPV acull la V Jornada Futur del Batxillerat i la Formació Professional

La Jornada estava dirigida als equips directius dels centres d'Educació / AM

El Campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València ha acollit la la V Jornada Futur del Batxillerat i la Formació Professional, en ella representants del Ministeri d'Educació i de la Generalitat han parlat de les futures reformes i com afectaran l'ESO, el Batxillerat i la Formació Professional.

La Jornada estava dirigida als equips directius dels centres d'Educació Secundària, Batxillerat i Formació Professional.

Després d'una breu presentació i benvinguda a càrrec de Georgina Blanes, directora del Campus d'Alcoi de la UPV, va prendre la paraula Maria Ángeles Gil Blanco, sotsdirectora general adjunta d'Ordenació Acadèmica del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport, qui va abordar la ponència sobre el desenvolupament de la Llei Orgànica de Millora Educativa (LOMCE). "L'ordenació acadèmica en Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat".

Després d'ella Paloma González Chasco, Cap de Servei de l'Institut Nacional d'Avaluació Educativa va intervenir amb la ponència: "Avaluacions externes internacionals: proves alliberades". A continuació Antoni Gil, coordinador general de les Proves d'Accés a la Universitat. Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, va dissertar sobre "Present i futur de l'accés a la Universitat". Tancant l'acte Ricard Català Gorgues de la Conselleria de Cultura, Educació i Esport amb la ponència "La formació professional bàsica en el nou marc educatiu".