El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Campus d'Alcoi UPV impartirà un Nou Màster de Robòtica i Visió Artificial

El Campus d'Alcoi UPV impartirà un Nou Màster de Robòtica i Visió Artificial / UPV
Ja es poden fer les inscripcions via online des de la web www.marova.upv.es

Un nou màster de Robòtica i Visió Artificial t'espera si estàs interessat en el Campus d'Alcoi UPV. Començarà el dia 15 de gener i ja està obert el termini d'inscripcions.

El termini d'inscripcions del nou Màster de Robòtica i Visió Artificial que impartirà el Campus d'Alcoi UPV està obert. Si estàs interessat i vols matricular-te, tan sols has d'entrar en la web del màster (www.marova.upv.es) i fer la matricula.

Aquest màster naix com a resposta a la creixent demanda de professionals amb experiència en el camp de la Robòtica i la Visió Artificial aplicada a la indústria. Ha sigut possible gràcies a la col·laboració de l'empresa Multiscan Technologies, experts en l'ús de les últimes tecnologies de visió artificial i en mètodes innovadors de maneig i transport del producte.

La persona que duga a terme aquest màster, serà capaç de configurar, programar, i monitorar sistemes d'acte-matisació i control industrial, aplicar els principis de màquines, mecanismes, articulacions i sistemes de transmissió de moviment en sistemes robòtics, modelar, distingint entre espai articular i cartesià entre altres moltes habilitats més.

El màster està format per un grup interdisciplinari de professors amb una àmplia experiència en el camp de l'automatització, robòtica, visió artificial, realitat virtual i augmentada aplicada a la indústria, drons... i l'enfocament és totalment pràctic amb una orientació professional.

Les classes s'impartiran en el campus d'Alcoi de la UPV, els dijous a la vesprada, els divendres en sessions de matí i vesprada i els dissabtes al matí, començarà el pròxim 15 de gener de 2018 i finalitzara el 22 de desembre del mateix any.