El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Campus d'Alcoi UPV organitza una jornada informativa virtual

El Campus d'Alcoi de la UPV ha organitzat una jornada informativa virtual dirigida a tots aquells interessats en les titulacions del campus. També han pogut conéixer l'entorn d'Alcoi i algunes consideracions sobre el curs 2020/2021. Han participat més de 50 famílies des de diferents punts de les províncies d'Alacant, València, i la Regió de Múrcia.

La jornada informativa ha començat amb una benvinguda del director del Campus, Juan Ignacio Torregrosa. El director ha informat, entre altres aspectes, del programa de Generació Espontània, la llarga història del campus, l'entorn natural i urbà, les titulacions i el foment en femení de les STEM.

Lucas Ballester i Aarón Ramon Torrens, de Delegació d'Alumnes, han explicat les seues activitats i ajuda als futurs estudiants. En la jornada, també han participat tres alumnes titulades que han comptat la seua experiència universitària i la seua trajectòria laboral. Entre altres aspectes, han ressaltat la proximitat amb els professors i el personal de la universitat o la importància de les beques a l'estranger. 

La jornada ha finalitzat amb la intervenció de Javier Romera, Raquel Cuenca i Adrián Tormo, que gaudeixen de beques PROMOE o Erasmus. David Gutiérrez, coordinador de pràctiques en empresa i programes internacionals del Campus, ha explicat que cada any es gestionen més de 690 pràctiques en empresa.

Reunions amb els directors acadèmics de cada grau i Col·legi Major

Els participants en aquesta jornada informativa han pogut conéixer més detalls sobre les titulacions del campus amb cada director acadèmic (DATs) i alguns estudiants de cada grau. En 6 sessions paral·leles, els DATs han explicat més concretament cadascun dels 6 graus i els 2 dobles graus. També han pogut conéixer les possibilitats que ofereix el Col·legi Major 'Ovidi Montllor'.