El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Campus de la UPV comença el curs amb totes les places de grau cobertes

La jornada de benvinguda ha tingut lloc en el pavelló esportiu Georgina Blanes.

A l'oferta de 470 places en grau s'han de sumar al voltant de 100 places per a cursar estudis de màster.

470 nous alumnes de grau s'incorporen enguany al Campus d'Alcoi de la UPV per a iniciar el curs acadèmic 2019-2020. Aquest dimarts 3 de setembre ha tingut lloc la tradicional jornada d'acollida, on els nouvinguts han pogut tenir el seu primer contacte amb el Campus.

La jornada ha començat a les 10.30 h al Pavelló Esportiu Georgina Blanes, on vora 400 dels nous matriculats s'han concentrat. Allí han pogut escoltar les paraules del director del Campus, Juan Ignacio Torregrossa, qui els ha avançat la realitat que els espera per als pròxims anys. En declaracions als mitjans, Torregrossa ha assegurat que durant la jornada de benvinguda "l'objectiu del centre és traslladar informació bàsica als nou alumnes, així com posar-los en contacte amb els que seran els seus professors".

El matí ha continuat per als alumnes amb una visita pels serveis del Campus, donant-los a conéixer l'ajuda que atorga la delegació d'alumnes i oferint-los orientació amb el programa INTEGRA. Posteriorment han gaudit d'un esmorzar, han participat en la que ha sigut la seua primera reunió tutorial, i han visitat els Estands de Serveis de Generació Espontània. L'acte de benvinguda ha finalitzat amb un encontre amb els directors acadèmics de cada titulació.

Matricula en màster

A l'oferta de 470 places en grau s'han de sumar al voltant de 100 places per a cursar estudis de màster. Aquest 3 de setembre s'ha obert el segon termini de preinscripció per a matricular-se en estudis de màster. La possibilitat de preinscriure's finalitza el 12 de setembre, mentre que l'inici de les classes està previst per al 23 d'aquest mes.