El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Campus de Nadal de la FEBO i el Vila-real penja el cartell de complet

Miguel Gandia, actual preparador físic del CF Gandia. Foto: CF Gandia
  • La gran majoria de participants són alevins
  • El campus durarà dues setmanes
  • Miguel Gandia serà el seu director

El Nadal a Ontinyent durà un campus de futbol de formació organitzat per la FEBO i el Vila-realper al qual ja no queda cap inscripció lliure. Una cita que estarà dirigida per Miguel Gandia, Pascual Donat i Nacho Cantó i que està dividida en dues setmanes.

El futbol federat s'aturarà amb l'arribada de les festes nadalenques a excepció dels partits ajornats pel coronavirus que han estat fixats per posar-se al dia en la competició lliguera. Este descans general serà aprofitat per la FEBO per a organitzar el seu propi Campus de Nadal de la mà del Vila-realCF.
Una iniciativa que tindrà com a director a l'ontinyentí Miguel Gandia, preparador físic del CF Gandia, i comptarà amb Nacho Cantó, actual entrenador del Deportivo Ontinyent i a Pascual Donat, director esportiu de la FEBO, com a figures també de relleu. A més, els dies del Campus es podrà veure a l'observador del club groguet de la zona, Quique Cloquell.

Els dies d'esta cita de formació són els 28-29-30 i 31 de desembre la primera setmana; i els 4-5-7 i 8 de gener la segona. Els horaris són de 9 a 13:30 pels 7 grups que per edat es formaran, un d'ells de caràcter específic pels porters, i on es prendran totes les mesures del protocol previst per la Covid-19.
Un campus que ja ha cobert pràcticament totes les places per la qual cosa ja és quasi impossible trobar una inscripció lliure el que demostra l'èxit de convocatòria d'aquest esdeveniment.