El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El campus d’estiu tecnològic torna la primera quinzena de juliol

Les inscripcions es poden fer online fins el 28 de juny a aquest enllaç i per a obtindré més informació es pot escriure a mailto:ciencia@epsa.upv.es o telefonar al 96 652 84 08.

La proposta estiuenca tindrà lloc del 4 al 15 de juliol de 9h a 14h en la seu del campus d'Alcoi de la UPV, que és qui organitza les activitats. Es dirigeix a estudiants d'ESO, Batxiller i Cicles Formatius.

De nou, la seu a Alcoi de la Universitat Politècnica ha organitzat CampusTec, el campus d’estiu tecnològic. Enguany se celebrarà del 4 al 15 de juliol de 9h a 14h i es dirigeix a estudiants d’ESO, Batxiller i Cicles Formatius. El període d'inscripció finalitza el 28 de juny.

L'objectiu del Campus tecnològic és familiaritzar als estudiants amb les últimes tecnologies de manera divertida i en les quals es combinarà l'entreteniment i l'aprenentatge. Es treballaran diferents tècniques de programació que es combinaran amb programari de simulació. Es combinaran xicotetes explicacions teòriques amb el desenvolupament tutoritzat dels exercicis i projectes proposats que realitzaran els estudiants.

Al llarg de dues setmanes, els participants donaran curs a la seua creativitat desenvolupant xicotets projecte cientificotècnics en àmbits tan atractius com la robòtica, disseny i fabricació digital, programació d'interfícies, disseny i desenvolupament de videojocs.

Les inscripcions es poden fer online a aquest enllaç i per a obtindré més informació es pot escriure a mailto:ciencia@epsa.upv.es o telefonar al 96 652 84 08.

Col·laboren: Multiscan Technologies, Generació Espontània UPV, Interactive UPV, Gromep UPV, l'obra social Caixa Ontinyent i les càtedres signades amb l'Ajuntament d'Alcoi (Smart City i Alcoi Ciutat del Coneixement).