El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Campus d’Ontinyent acollirà al curs 2022/23 el nou Màster en Psicologia General Sanitària

La reunió celebrada a Ontinyent aquest dimarts.

Jorge Rodríguez i Isabel Vàzquez, Vicerectora d’Estudis de Grau, es reuneixen per fixar el calendari per a la implantació de la nova titulació.

Representants de la Fundació Universitària Campus Ontinyent i la Universitat de València s’han reunit aquest dimarts 21 de setembre a Ontinyent per tal d’avançar en les gestions de implantació del nou Màster de Psicologia General Sanitària a la ciutat. Està previst que comence al curs 2022/23 amb una oferta de 40 places.

La vicerectora d’Estudis de Grau i Política Lingüística, Isabel Vázquez, acudia a la reunió amb l’alcalde d’Ontinyent i president de la Fundació Universitària Campus Ontinyent, Jorge Rodríguez, un encontre al qual també han participat el Director del Campus d’Ontinyent, José Cantó; el regidor d’Educació d’Ontinyent, Óscar Borrell; el degà de la Facultat de Psicologia i Logopèdia, Antoni Ferrer; el Director del Màster Universitari en Psicologia General Sanitària, Francisco Atienza; i el cap de gabinet d’Alcaldia d’Ontinyent, Ricard Gallego.

Isabel Vàzquez ha explicat que el calendari previst inclou gestions per establir les bases de la docència pràctica al mes d’octubre, i considera que aquesta és “fonamental” en el nou Màster. La vicerectora confirmava que l’objectiu és poder comptar al curs 2022-23 amb un grup de 40 places del Màster a les instal·lacions d’Ontinyent.

Aquest Màster en Psicologia General Sanitària és un títol de caràcter profesional per als llicenciats/graduats en Psicologia, que proposa una formació avançada i especialitzada en àrees com la promoció, prevenció, avaluació, tractament i rehabilitació, d’aspectes relacionats amb la salut i el benestar de les persones.

Jorge Rodríguez feia una valoració positiva de la reunió i posava de relleu el salt de qualitat del Campus als últims anys, ampliant titulacions i millorant infraestructures. En aquest sentit, el nou màster obri la porta a acollir més alumnat i seguir ampliant l’oferta d’estudis superiors a la ciutat, destacava L’Alcalde i President de la Fundació Universitària.