El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Campus d'Ontinyent recuperarà en octubre l'acte solemne d'obertura de curs

L'acte del passat divendres al Centre Cultural La Nau de València, Foto: UV

Al voltant de 1000 alumnes inicien el curs universitari de la Universitat de València a Ontinyent de manera presencial.

El Campus d’Ontinyent dona per iniciat el curs universitari 2021/2022. Els i les estudiants dels graus en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, en Administració i Direcció d’Empreses, en Infermeria i en Mestre d’Educació Infantil han començat hui a donar els seus temaris.

Per donar-li el tret d’eixida al nou curs, està previst que a la segona quinzena d’octubre es celebre l’acte solemne d’obertura de l’any acadèmic. La noticia la confirmava l’alcalde d’Ontinyent i President de la Fundació Campus Ontinyent, Jorge Rodríguez, a la rectora Mavi Mestre durant la inauguració del curs acadèmic de la Universitat de València (UV).

El solemne acte d’inici del curs acadèmic va tindre lloc al claustre de La Nau i no es celebrava des de l’any 2019 com a conseqüència de la Covid-19. Va comptar amb la Consellera d’Innovació, Carolina Pascual; el President de les Corts, Enric Morera; la Delegada del Govern, Gloria Calero; representants de la Diputació de València, de l’Ajuntament de València, així com les rectores i rectors de les universitats valencianes.

Rodríguez destacava que la pandèmia havia impedit celebrar actes solemnes, però amb la millora de la situació epidemiològica és moment de recuperar els actes, com el del Campus d’Ontinyent. “Permetia conèixer a l’alumnat i oferir ponències on potenciàvem la transferència de coneixement”, afegia l’alcalde.