El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Campus UPV acull la visita del ministre Duque per a presentar la Setmana de la Ciència 2019

El ministre ha posat a Alcoi com un "exemple claríssim de la necessitat de renovar-se, així com d'aplicar noves tècniques de ciència i innovació per a mantenir l'activitat econòmica".

 

El Ministre en funcions Pedro Duque ha fet lloc dins de la seua agenda de campanya per a visitar Alcoi, amb ocasió de l'acte de presentació de la Setmana de la Ciència del Campus d'Alcoi UPV, que se celebra entre el 17 i el 23 de novembre.

Duque ha conegut de primera mà el treball dels alumnes que formen part dels grups de Generació Espontània durant el seu recoregut pel Campus. El número 1 al Congrés pel Partit Socialista per Alacant ha estat acompanyat de la número 2 en la llista, l'alcoiana Patricia Blanquer, així com representants de l'Ajuntament d'Alcoi i del Campus.

Durant la seua intervenció davant dels mitjans de comunicació, el ministre ha posat a Alcoi com un "exemple claríssim de la necessitat de renovar-se, així com d'aplicar noves tècniques de ciència i innovació per a mantenir l'activitat econòmica". També ha al·ludit a Campus d'Alcoi de la UPV com "la universitat que volem promocionar tots, molt apegada al terreny i que ensenya de manera molt especialitzada".