El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Campus UPV d'Alcoi acollira per primera vegada el Congrés Internacional de Direcció i Enginyeria de Projectes

Congrés Internacional de Direcció i Enginyeria de Projectes a Màlaga / UPV Alcoi

La universitat està treballant en un rograma congressual per a tots els esdeveniments i congressos que aniran apareixent al llarg de l'any vinent, i en el que aquest últim tindrà lloc entre el 7 i 10 de juliol de 2020.

L'Associació Espanyola de Direcció i Enginyeria de Projectes organitza anualment aquest congrés per tal de fer un punt d'encontre entre tots els professionals en l'àmbit tecnològic i del disseny. I per primera vegada Alcoi l'acollirà en la seua XXIV edició.

La passada edició va tenir lloc en la Universitat de Màlaga, en la que van participar al voltant de 200 professionals i empreses de més de 30 països. En aquest mateix congrés es va realitzar una votació per analitzar quin podria ser la següent localització per a celebrar la XXIV edició del Congrés Internacional de Direcció i Enginyeria de Projectes. Durant l'assemblea va ser candidata el Campus de la UPV d'Alcoi, la qual al final va ser elegida. I com a principal responsable i encarregada de l'organització, correra a càrrec per Vanesa G. Lo Iacono Ferreira, professora del campus del Departament de Química i Nuclear.

Des de la universitat ja estan preparant un programa congressual per a tots els esdeveniments i congressos que aniran apareixent al llarg de l'any vinent, i en el que aquest últim tindrà lloc entre el 7 i 10 de juliol de 2020.

Segons indica Juan Ignacio Torregrosa López, director del Campus d'Alcoi de la UPV, l'objectiu és que "tots els anys el campus y la ciutat estiguen a disposició dels investigadors, tant de l'àmbit nacional com internacional".