El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Campus UPV Alcoi acull en línia el Congrés en Direcció i Enginyeria de Projectes

Enguany se celebra la 24ª edició del Congrés, en modalitat en línia i del 7 al 10 de juliol.

Per a 2021 l'esdeveniment repetirà seu en Alcoi, en aquesta ocasió en modalitat presencial.

Serà la primera volta que s'organitze a la nostra ciutat, encara que serà en modalitat en línia. El Campus d'Alcoi de la UPV acollirà del 7 al 10 de juliol d'aquest any el Congrés Internacional de Direcció i Enginyeria de Projectes. S'espera la participació de més de 300 persones i s'oferiran més de 200 comunicacions.

Es tracta de la 24a edició d'aquest Congrés, que en altres anys ha tingut lloc en ciutats com ara Màlaga, Madrid o Cadis. Segons els organitzadors del Congrés, la xifra de participants en l'edició d'enguany serà similar a la d'aquestes altres edicions en capitals de província. Parlant de xifres, es comptarà amb una participació de 300 persones entre públic assistent, acadèmics, representants d'institucions...

Les comunicacions es dividiran en 10 àrees temàtiques, entre elles la gestió de riscos o casos de bones pràctiques. Salvador Capuz Rizo, de la Asociación Española de Dirección e Ingeniería de Proyectos -una de les entitats organitzadores del Congrés-, considera que el contingut de l'esdeveniment és "transversal".

Al marge de les comunicacions que es presentaran, hi han programades 4 ponències magistrals. Els participats provenen de diferents països, i l'idioma predominant del Congrés serà l'anglés. Les diferents sales virtuals de l'esdeveniment tindran el nom dels diferents edificis del Campus d'Alcoi de la UPV.