El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Campus UPV d'Alcoi celebra el Nadal amb la premsa en un ambient de concòrdia

El Campus conclourà l'activitat cultural de 2019 aquest dimecres 18 de desembre a les 20 h en el Teatre Salesians, amb el concert de Nadal on participaran el Cor i la Banda universitària.

Membres dels mitjans de comunicació local i responsables del Campus d'Alcoi de la UPV s'han donat cita aquest 16 de desembre en el tradicional dinar de Nadal que organitza el campus universitari.

Entre un ambient de concòrdia, el director del Campus, Juan Ignacio Torregrosa ha fet valdre la tasca dels mitjans de comunicació, com un agent decisiu en la difusió de tota l'activitat que organitza l'entitat universitària. Les paraules de bonhomia també s'han traslladat a la situació actual del Campus; Torregrosa ha incidit en algunes de les claus que han permés a l'entitat mantenir el volum d'alumnes en els darrers anys, com ara el canvi en el model docent, la integració dins de la ciutat, o l'oferta de títols amb una elevada demanda laboral.

El Campus conclourà l'activitat cultural de 2019 aquest dimecres 18 de desembre a les 20 h en el Teatre Salesians, amb el concert de Nadal on participaran el Cor i la Banda universitària. També es lliuraran els premis solidaris, a títol institucional a la Fundació Novaterra, i a títol individual a un alumne/a que haja destacat en el camp de la solidaritat.

El director del Campus compareix davant dels mitjans de comunicació.