El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El cantant castellut, Manel Espinosa, anuncia EP i avança single

Manel Espinosa

L'EP constarà de 3 cançons que parlen sobre l'amor des de diferents perspectives: l'amor a éssers volguts, l'amor a un mateix i la recerca de l'amor

'Historias bonitas' és el single avançament de l'EP amb el mateix nom que estarà disponible a plataformes digitals el pròxim 13 d'agost

El cantant i guitarrista castellut, Manel Espinosa, ha anunciat EP i ha avançat el single "Historias bonitas". "És una cançó molt especial per a mi perquè té un contingut emocional molt alt. Ho tenia guardat des de feia molt temps i necessitava soltar-ho", comenta Manel. 

El single ve acompanyat d’un videoclip al que s’alternen imatges del Mar Menor i del Castell de Castalla. “Decidirem fer un videoclip més simple perquè els escenaris i la cançó en sí ja ho diuen tot. Per una part, vam triar el castell perquè allà hi ha unes inscripcions en les que figura el nom de la meua àvia, que va vindre de Madrid a Castalla quan va començar la guerra civil. I per altra part, vam voler que aparegués el Mar Menor perquè pràcticament tots els records que tinc d’ella són allà”. 

Manel Espinosa va nàixer i crèixer entre Alaquàs, Aldaia i Castalla i es va mudar a Dublín perseguint una carrera musical quasi dos anys enrere. Després d’anys formant part de diversos projectes musicals com Pellikana va decidir anar-se’n i estudiar música moderna a BIMM Dublin. Per desgràcia la pandèmia el va forçar a parar-ho tot i tornar a casa, però al mateix temps li va donar l’oportunitat de dedicar-se plenament al seu projecte personal. Com bé afirma Manel, el seu estil és dificil de definir. "Pretenc connectar amb la gent amb música sincera que neix del cor i en la que es dil·lueix qualsevol etiqueta".