El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El ‘cantaor’ Hilari Alonso amenitza el fi de curs del Taller d'Art Especial de l’Ajuntament de Muro

Fi de curs del Taller d'Art Especial de l’Ajuntament de Muro / Villa de Muro

Aquest taller està dirigit a joves amb diversitat funcional

El Taller d'Art Especial, de la Regidoria de Benestar Social, Igualtat i Dependència de l’Ajuntament de Muro, dirigit a joves amb diversitat funcional ha celebrat el seu fi de curs amb activitats i música

La plaça Matzem a Muro ha acollit el fi de curs del Taller d'Art Especial, de la Regidoria de Benestar Social, Igualtat i Dependència de l’Ajuntament de Muro, dirigit a joves amb diversitat funcional.

L'associació Babilon fa tres anys que treballa en aquesta iniciativa que es realitza durant els dissabtes de tot l'any amb diverses activitats. El seu objectiu és el d'activar els sentits d’aquest col·lectiu i consolidar un grup d’amics.

Els assistents han gaudit de les cançons del ‘Cantaor’ Hilari Alonso i membres de la rondalla i a més els amics de "Con Pelos y Señales" amb els seus gossets terapèutics han organitzat una activitat on han participat tots els que han volgut.

L’Alcaldessa de Muro i Regidora de Benestar Social, Jacquelin Cerdà se sent molt agraïda de totes les persones que fan cada any possible aquesta iniciativa: “Estem molt agraïts a tots els que durant l'any visiteu i feu gaudir a aquestes persones tan especials amb diferents activitats i molt especialment a L'Obra Social La Caixa pel seu recomençament incondicional any rere any. La meua intenció és que aquest taller es consolide per sempre i intentarem realitzar altres activitats participatives amb aquest col·lectiu”.