El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El cantautor alcoià Joe Pask estrena el seu primer disc 'Salt'

Portada disc Salt
Aquest treball d'11 temes està molt influenciat per la música dels anys 90

Joe Pask és un cantautor alcoià que ha arribat a complir el seu somni de traure el seu primer disc d'estudi: 'Salt'. Un treball influenciat per la música dels anys 90 amb so de powerpop i americana

Ja pots escoltar el nou disc del cantautor alcoià Jou Pask, 'Salt'. Aquest nou treball està influenciat pels anys 90, amb gran protagonisme d'unes guitarres que sonen a powerpop i a americana.

Darrere de Joe Pask està Josu Miró, qui gràcies a l'ajuda de Blai Antoni Vañó, ha pogut dur a terme tots els temes de producció.

També han suposat una gran ajuda, Andreu Vidal, Dani Serra, Nacho Errando, Héctor Tirado, Yeray Calvo, Miquel A. Landete, Víctor Traves, Andreu Valor, Isabel Ibáñez, Gemma Díaz, Laura Clavijo, Pau Aracil i Matallín.

Miró va començar aquest projecte cantant en anglés, però des de l'estiu de 2016 es va passar a la seua llengua materna, el valencià.

Per a ell, aquest disc és "caos i llum, és inseguretat i confiança, és realitat però també utopia, és decadència i renaixença, raó i passió”. A més en el disc compta amb la col·laboració d'un altre gran intèrpret valencià, Miquel Àngel Landete amb el qual comparteix dos temes.

Ací està l'enllaç on escoltar el disc perquè siga més fàcil entendre a aquest artista.

 

Els artistes de la nostra Comunitat comencen a fer-se sentir, i la gran passió i professionalitat dels seus treballs és sorprenent.