El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El cantautor alcoià Jordi Gil i la Comunitat de Turballos, guanyadors dels Premis Joan Valls i Jordà 2018

El cantautor alcoià Jordi Gil i la Comunitat de Turballos guanyadors dels Premis Joan Valls i Jordà 2018
Rebran sengles escultures d'Antoni Miró en el transcurs d'una vetlada que tindrà lloc al Casal Ovidi Montllor d'Alcoi el pròxim dissabte 10 de març a partir de les 20.00 h.

El pròxim dissabte 10 de març a partir de les 20.00 h, el cantautor alcoià Jordi Gil i la Comunitat de Turballos rebran sengles escultures d'Antoni Miró per haver guanyat els Premis Joan Valls i Jordà 2018.

Anualment, l'Associació Cultural Amics de Joan Valls i Jordà atorga els Premis Joan Valls i Jordà per l'Ús i Promoció del Català a una persona i una entitat de les comarques de l'Alcoià i del Comtat en reconeixement al treball en favor del valencià. Enguany els guardonats han sigut, el cantautor alcoià Jordi Gil i la Comunitat de Turballos.

El pròxim dissabte 10 de març a partir de les 20.00 h, al Casal Ovidi Montllor, els guardonats rebran sengles escultures d'Antoni Miró en el transcurs de la vetlada sota el lema 'En solidaritat amb Catalunya, defensem la democràcia', a més es presentarà el llibre guanyador del XXXV Premi de Poesia Manuel Rodríguez Martínez – Ciutat d'Alcoi, Registre fòssil, del poeta lleidatà Eduard Batlle, que ha publicat l'Editorial Denes i que és dotat amb 1.500 euros. 

També, actuarà la cantant Sofia Moltó, acompanyada per Josep Maria Gadea i Juan Mateo, i Ferran Rodes i s'hi realitzaran diversos parlaments en homenatge als guardonats.