El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Carnestoltes de Muro 2019 dóna el tret d'eixida amb el cartell anunciador

Jurat que ha escollit el cartell del Carnestoltes de Muro de 2019 // Via Ajuntament de Muro d'Alcoi.

El Carnestoltes de Muro d'enguany tindrà lloc el dissabte 2 de març.

El cartell, dissenyat per Nieves Aranda Brú I Fernando Moncho Sampascual, ha sigut el guanyador del XX Concurs del Cartell Anunciador del Carnestoltes 2019.

El jurat, format per un professor de l'Escola d'Art i Disseny d'Alcoi; la Regidora de Turisme i Promoció Econòmica, Carol Iváñez; el Regidor de Festes, Eli Pérez; i un representant de cada partit polític de la Corporació Municipal, es va reunir el passat dissabte 26 de gener per a escollir el cartell que representarà a la popular desfilada de Carnestoltes de Muro.

Amb això comencen els preparatius per al Carnestoltes de Muro, que com sempre constarà d'una colorista desfilada seguint el mateix recorregut de les Festes de Moros i Cristians, el concurs de disfresses dotat amb premis econòmics, i la discomòbil a la Plaça Matzem després de la desfilada per a continuar la festa.

A les 19.00?h del dissabte 2 de març arrancarà la desfilada del Carnestoltes de Muro 2019 des de l'avinguda d'Alcoi. Quan la desfilada arribe a la Plaça del Matzem tindrà lloc el concurs de disfresses, que arriba a la seua XIV edició i tindrà un primer premi de 325 €, un segon de 225 € i un tercer de 170 €.

«Any rere any, el Carnestoltes de Muro s'ha convertit en un dels més representatius de les comarques centrals valencianes, així com del País Valencià. Des de l'Ajuntament apostem per potenciar aquesta Festa, en la que cada any augmenta tant el nombre de participants com de públic assistent, que cada vegada ve de més lluny. Des d'ací convidem a tots a participar», han afirmat els regidors Eli Pérez i Carolina Iváñez.