El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Alcoyano: 9 de 9 amb l'Acero de Sagunt de víctima (4-0)

Alcoyano: 9 de 9 amb l'Acero de Sagunt de víctima (4-0)

El Deportivo està imparable i camina amb pas firme cap a la promoció d'ascens. Cert és que no estem ni en novembre, però la solvència, les possibilitats, el fons d'armari i la forma física de l'equip és envejable. L'Acero de Sagunt ha estat la víctima aquest diumenge, i ha incomodat els de Parras. Però amb el 2 a 0, s'ha acabat la història. Pau Franch ha fet un 'hat-trick'.

Més informació

Alcoyano: 9 de 9 amb l'Acero de Sagunt de víctima (4-0)

El Carnestoltes de Muro repartirà 750 € en premis

El dia 1 de març tindrà lloc el carnestoltes infantil.

La Vila de Muro celebra el seu tradicional carnestoltes aquest dissabte 2 de març. Enguany es repartiran 750 € amb els tres premis que contempla el concurs de disfresses.

La desfilada de carnestoltes comença a les 19 h des de l'avinguda Alcoi fins a la plaça Matzem, seguint el mateix recorregut que les entrades de Festes de Moros i Cristians. El concurs de disfresses tindrà lloc a la Carpa del Matzem en finalitzar la desfilada. Hi haurà un primer premi valorat en 325 €, un segon de 225 €, i un tercer valorat en 170 €. En finalitzar la desfilada hi haurà una disco mòbil a la plaça del Matzem amb els dj's Santi Mataix i Atahualpa.

Un dia abans, l'1 de març, tindrà lloc el carnestoltes infantil, que començarà a les 17:30 h des de la plaça de l’ermita fins al Matzem. Tot seguit hi haurà una disco mòbil infantil.