El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcòdiam és d'OK or

L'Alcòdiam és d'OK or

Objectiu complit. El Patí Alcòdiam torna dos anys després a l'elit de l'hoquei mundial. Aquest dissabte ha ascendit després d'imposar-se el cuer, el Santa Maria del Pilar, per 4 a 9. Gran any i alegria immensa per a l'esport alcoià.

Més informació

L'Alcòdiam és d'OK or

El Carnestoltes de Muro repartirà vora 1.000 € en premis

L’eixida serà a les 19 h, des de l'Avinguda València, i acabarà a la plaça del Matzem, on tot seguit es lliuraran els premis.

S'apropa un dels esdeveniments festius més icònics de les nostres comarques. El tradicional Carnestoltes de Muro se celebra enguany el 22 de febrer, i amb la XV edició del seu concurs de disfresses repartirà 950 € en premis.

El concurs contempla un primer premi dotat amb 400 euros, un segon premi dotat amb 300 euros per a categoria normal i tercer premi dotat amb 250 euros per la categoria en orientació a professionals. 

El concurs està dirigit a tots els participants de la desfilada de Carnestoltes que desitgen participar. Les bases i les condicions del concurs de la desfilada del carnestoltes 2020 estan publicades al web de l'Ajuntament. Per a inscriure's en la desfilada s'ha de presentar una sol·licitud al Registre d'Entrada de l'Ajuntament de Muro, adjuntant la documentació assenyalada en la base cinquena de les bases, fins al dia 18 de febrer.

Per a participar en la desfilada amb carrosses, altres elements amb motor o amb objectes de grans dimensions sense motor s'haurà de comunicar prèviament a l'Oficina de Turisme, fins al dia 18 de febrer. D'altra banda, no està permesa l'eixida d'animals durant la desfilada.