El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Carrer Entença, completament tallat al trànsit

Cap a les 13 h d'aquest calorós dilluns 6 d'agost, la Policia Local ha tallat el trànsit al Carrer Entença, en la cruïlla amb Isaac Peral. Ara ja està completament tallat tot el carrer al trànsit amb les modificacions corresponents. Cal destacar que durant els primers minuts del tall s'han format algunes cues de vehicles.

Els talls i les modificacions de trànsit ja les vam explicar a ARAMULTIMÈDIA. S'ha aprofitat agost, un mes amb poca activitat a Alcoi, per tallar tot el carrer i així evitar grans complicacions a veïns, vehicles i comerciants. Cal destacar que a la Plaça d'Espanya també s'ha modificat la circulació de vehicles, ja que estan fent obres amb la finalitat que alguns dels passos de vianants siguen més accessibles.


Aquest mitjà de comunicació ha volgut parlar amb alguns comerciants i amb membres de la comissió de seguiment de l'obra. Un dels comerços que hi ha a Entença és Infoalcoy. El seu propietari, Jordi Martínez, ha assegurat que "l'obra està anant molt més ràpid del previst", encara que també ha reconegut que "han caigut les vendes a causa de l'obra". En la seua opinió, creu que "sense aparcament, la zona canviarà".


Altres comerciants, preguntats per ARAMULTIMÈDIA, pensen que "el carrer es quedarà molt bé", encara que estan "patint molèsties i menys clients". La majoria de comerciants coincideixen que el fet de llevar places d'aparcament "no és una bona decisió".