El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Carrer Sant Mateu d’Alcoi canvia el sentit de circulació

Sant Mateu / Ajuntament d'Alcoi

Després de pujar per Gurugú, quan s’arriba a l’encreuament de Sant Domènec i Sant Mateu en pot triar per quins dels dos carrers circular

L’Ajuntament d’Alcoi ha millorat l’accessibilitat i ha repavimentat el Carrer Sant Mateu d’Alcoi. Els vehicles ja poden tornar a circular, però ara ho faran en sentit ascendent.

Ja han finalitzat les obres que començaren el 25 de maig. El trànsit s’ha obert aquest 5 de juliol, 4 dies abans dels terminis previstos, segons el consistori. Una vegada ja es pot circular cal indicar que ara es fa en direcció ascendent, és a dir, després de pujar per Gurugú, quan s’arriba a l’encreuament de Sant Domènec i Sant Mateu en pot triar per quins dels dos carrers circular. Per Sant Domènec en direcció a la plaça Mossén Josep o per Sant Mateu, cosa que permet accedir a tant cap a El Camí com direcció Sant Nicolau, d’aquesta manera es beneficia fonamentalment als veïns que tenen places de garatge en aquesta zona i que ja no han d’anar de forma obligada cap a Sant Domènec.


Amb aquesta obertura al trànsit també obri de nou el carrer Gurugú que havia estat tallat en la segona fase d’aquesta actuació. Com totes les obres que porta a terme l’Ajuntament d’Alcoi, són revisades pels tècnics municipals competents que són els encarregats de donar el vistiplau. A més, totes tenen un període de garantia en el que l’empresa adjudicatària està obligada a reparar qualsevol incidència o actuació que no siga correcta, sense cap cost.