El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El cartell de la Cavalcada mostra el que ens queda: la il·lusió de les cartes als Reis

Les tres estudiants, d'Alcoi, Cocentaina i Daimús, han trobat en l'EASD d'Alcoi el lloc on combinar la seua creativitat amb aquest cartell.

"La il·lusió front al no res" és el nom de l'obra guanyadora del concurs de cartells de la Cavalcada d'Alcoi, en un any en què encara no sabem què podrem celebrar, però que no ens lleva la il·lusió d'escriure la tradicional carta de desitjos. És obra de tres alumnes de l'EASD d'Alcoi.

Isabel Lledó Amat, Alba Llidó Bataller i Sara Marín Ferrándiz són les tres estudiants de l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alcoi que han guanyat el concurs de cartells de la Cavalcada amb la seua obra "La il·lusió front al no res". En total s'han presentat 26 obres, i el jurat, format per Mónica Jover, Montse Ripoll i Beatriz Galiana, han valorat l'originalitat, disseny i estètica del cartell guanyador, amb un premi de 1.200 euros.Carol Ortiz, la regidora de festes, destaca el significat del cartell en un any singular com aquest, "Tots sabem que ens ha tocat viure un any i amb ell, un Nadal, diferent en molts aspectes per això, l'obra guanyadora és un raig d'esperança i il·lusió per a una festa tan màgica i tan nostra com és el Nadal Alcoià. En aquest cartell amb la carta als Reis com a element fonamental es concentren tots els nostres somnis, desitjos i il·lusions i això, mai no va a canviar".