El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El cartell de la Setmana de la Ciència del Campus d’Alcoi serà dissenyat per Cristina Sánchez

La Setmana de la Ciència es torna a celebrar un any més al Campus d’Alcoi de la universitat Politècnica d’Alcoi. Les conferències seran entre el 16 i el 20 de novembre i el cartell d’aquesta edició el realitzarà l'antiga alumna del campus, Cristina Sánchez.

Arriba novembre i amb ell la Setmana de la Ciència del Campus d’Alcoi de la UPV. En aquesta més que consolidada setmana el campus acollís diferents conferències amb professionals del camp científic perquè els seus alumnes puguen conéixer de primera mà tot el que implica aquesta disciplina. Aquest any tindrà la particularitat, a més de tots els protocols de seguretat de la COVID-19, que totes les xerrades les impartiran científiques.


El professor del Departament de Composició Arquitectònica del campus, Juan Francisco Picó, ha demanat el disseny del cartell a Cristina Sánchez. Sánchez va estudiar al Campus d’Alcoi el Grau d’Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes, compta també amb una àmplia formació i experiència en Marketing i Disseny Gràfic.
 

El cartell es presentarà en els pròxims dies i com ha explicat l’antiga alumna del campus pretén fer un homenatge a “moltíssimes dones que han fet coses extraordinàries per la ciència. La dissenyadora també afegís que com alumna va assistir a diverses edicions de la Setmana de la Ciència i que “és una meravella tindre l’oportunitat de poder escoltar i aprendre de persones que són referent als seus camps”.