El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Casal de Sant Jordi renova secretari i quatre vocals

Els assistents de l'Assemblea de l'ASJ /AM
Paco Campos i Gonzalo Bou repeteixen com a vice-president i contador

Renovació de part dels membres del Casal de Sant Jordi. Primers trons i junta directiva han votat aquest divendres el recanvi del secretari i de 4 vocals. En concret, Rafael Francisco Sempere Verdú serà el nou secretari de l'entitat. Els nous vocals: Juan José Esteve, Francisco García Carrillo, Jordi Ortiz Fenollar i Raul Ponsoda Méndez. Paco Campos com a vice-president primer, i Gonzalo Bou com a contador, reelegits.

Rafa Sempere, dels Creuats, Jordi Ortiz, dels Navarros, Juan José Esteve, Francisco García, els dos de la filà Judíos, i Raúl Ponsoda, de la filà Berberiscos són els nous membres de l'Associació de Sant Jordi. Han estat triats de la mateixa manera que Paco Campos (vice-president primer (Gusmans)) i Gonzalo Bou (contador (Muntanyesos)).

La votació ha transcorregut amb total normalitat. Tots han estat triat quasi per unanimitat, excepte el secretari. No obstant això, l'Assemblea els ha donat el suport necessari per començar a treballar de valent per la Festa alcoiana. Fa pocs dies es renovaven 7 dels 14 majorals completant així un procés electoral habitual.

La pròxima cita,  la processó del Corpus del pròxim diumenge a les 19:30 des de Santa Maria, on debutarà el nou Sant Jordiet, Álvaro Santacreu i els 4 càrrecs festers de 2019.