El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Casal del Nadal compleix sis anys plens de màgia. Parlem amb la regidora Lorena Zamorano

Des que Alcoi inaugurara el Casal de Nadal (Placeta Mare de Déu,1) la nostra ciutat disposa d'un element més amb què enriquir l'oferta nadalenca. ARAMULTIMÈDIA ha parlat amb la regidora de Turisme, Lorena Zamorano, perquè ens faça un balanç dels sis anys de vida del Casal.

Zamorano reconeix que el Casal s'ha posicionat com "un recurs més de la ciutat", sumant anualment cada vegada més visitants, sobretot en el mes de desembre, que és quan els centres escolars organitzen les seues visites al Tirisiti. De fet, el Casal és un complement a la resta d'atractius nadalencs que disposa Alcoi, recorda l'edil, ja que conté una mostra d'actes com la Cavalcada, el Ban Reial, les Pastoretes o el mateix Betlem de Tirisiti

Més enllà de l'oferta expositiva, l'antiga Capella de la Verge dels Desemparats també acull tallers infantils on els xiquets poden fer treballs manuals. El Casal obri de dilluns a diumenges d'11 a 14 h, excepte el dimarts dia 1, que romandrà tancat. Més informació sobre el Casal en la següent direcció.