El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El catedràtic Josep Antoni Ybarra exposa el model econòmic que Compromís vol per a Alcoi

Josep Antoni Ybarra, catedràtic d'economia aplicada a la UA, ha participat en una xarrada en el Centre Ovidi Montllor per a exposar el model econòmic que defensa Compromís per a la ciutat d'Alcoi.

El catedràtic ha participat en el programa d'accions informatives que Compromís Alcoi està duent a terme amb la conferència «Generació de treball i nova economia a Alcoi» en el qual explicava el model econòmic que defensa Compromís per a la ciutat d'Alcoi. Junt amb ell ha estat l'alcaldable de Compromís, Màrius Ivorra, qui explica que l'important és «la planificació de l'economia d'Alcoi i, sobretot, de la comarca, perquè Alcoi sense la comarca no és res i la comarca sense Alcoi tampoc».

Parlant d'economia i empreses valencianes, Ybarra és un dels millors coneixedors del teixit industrial de les Comarques Centrals Valencianes, al qual ha dedicat alguns estudis com per exemple: Un territori per al desenvolupament: les comarques centrals valencianes davant el seu futur, que va publicar la Universitat d'Alacant.

A l'acte, celebrat el dimecres 22 de maig al Centre Ovidi Montllor, també hi ha estat Jordi Davó acompanyant al conferenciant, a més d'un nombrós nombre d'espectadors interessats a conéixer aquest model d'economia. Tot al vídeo.