El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El CCJ organitza una programació especial 8M, tallers de rap i moltes més activitats per a març

Cartell Programa Jove d'Alcoi de març

 

El Centre de Cervantes Jove continua amb la seua programació plena d’activitats durant el mes de març. La primera d'elles arranca el 4 de març a les 17h i es tracta de la primera de les quatre sessions del curs “educació emocional: tècniques i recursos”.

El Centre de Cervantes Jove, CCJ, aposta un mes més per la seua programació jove amb nombroses activitats. Durant febrer, els joves han pogut gaudir de xarrades, cursos, eixides, etc i, ara en març, també podran unir-se a moltes activitats.

La primera d’elles serà la primera de les quatre sessions del curs certificat: “educació emocional: tècniques i recursos”, impartit per l’Escola Oficial d’Animació Abast Animació i que tindrà lloc els 4, 5, 11 i 12 de març.

Li seguirà una xerrada sobre “educació viària, drogues i alcoholisme" amb el Departament de la Policia Local el divendres 4 de març a les 18.00 h.

En aquesta programació cal destacar l’especial 8 de març “dia de la dona treballadora”. En honor a aquesta data, del 8 al 22 de març hi haurà una exposició fotogràfica anomenada “Marisa” de Diana Sanus al CCJ.

Pel que fa als tallers, el primer tindrà lloc el pròxim 12 de març. Aquesta activitat consistirà en una introducció al rap de la mà del raper alcoià Golden Tricoma. A més, aquest mes podrem conéixer més a Ainara i Ainhoa, capitana i jugadora de l’Alcoyano femení, en l'espai d’entrevistes, per una altra banda, hi haurà una eixida a la Buitrera el 27 de març.

Totes aquestes activitats són algunes que s’inclouen en la programació jove d’Alcoi de març. No obstant això, es realitzaran moltes més activitats, que es poden consultar ací.