El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El CD Alcoyano presenta la campanya d'abonaments de mitja temporada 22/23

Presentació campanya d'abonaments de mitja temporada

La campanya inclou tots els partits de la segona volta i els tres que queden de la primera en el Collao amb preus que ronden de 95 a 175 euros.

El CD Alcoyano llança la campanya d'abonaments de mitja temporada abans de la segona volta amb l'objectiu màxim de “arribar als 4.000 abonats i omplir al complet el Collao”. Així ho ha afirmat Toni Justicia, president del CD Alcoyano. 

La campanya de mitja temporada inclou els partits de la segona volta i tres de la primera i els preus ronden entre els 175 euros en Tribuna, 155 euros en Lateral, 115 euros en Gol B i 95 en Gol A. Per part seua, l'abonament dels jubilats valen entre 140 i 75 euros en funció de la zona del camp. 

El club ha volgut avançar la campanya per a aprofitar l'època nadalenca i que siga un bon regal a fer. Actualment, els abonats freguen la xifra de 1.800. No obstant això, per a una categoria com a Primera RFEF no és suficient i per això animen als aficionats a traure's el bo de soci. 

En aquests últims partits, el Collao ha prescindit d'afició i esque els horaris, marcats per la Federació, no han acompanyat molt. El dissabte passat, la trobada davant el CD Calahorra va ser a l'hora de la siesta (16 hores) i davant el UD Logroñés va ser el diumenge a les 12 hores després de Mig Any.

Justicia, en nom del club, ha demanat implicació per part de l'afició: “Igual que quan televisen un partit a casa estan pendents de veure'l, que estiguen pendents d'aqueix partit que es juga en elCollao siga l'horari que siga. La Primera RFEF és una categoria ideal amb partits espectaculars, i cal animar a l'afició al fet que es faça abonat i al fet que puge i que visca l'emoció de veure el futbol en directe i més en el Collao”.

Els abonaments es poden adquirir en la taquilla del Collao de 10-13 hores i de 16- 19 hores i també via en línia en el següent enllaç.