El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

IBIAE t'ensenya les claus sobre l’economia circular en un taller gratuït

Després de l’estiu, IBIAE organitza un taller relacionat amb l’economia circular i les accions que poden dur les empreses per a obtindre un bon rendiment.

El 7 de setembre des de les 9 h fins a les 12 h en la seu d'IBIAE, tindrà lloc el taller d’Economia Circular, que té per objectiu conéixer aquest termini i què estan fent les empreses en aquest sentit per a obtindre beneficis econòmics.

Durant les tres hores que té de duració l’activitat, exposaran Fernando Casado, qui treballa des de fa temps amb IBIAE amb la necessitat d’apropar l’economia circular a les empreses de la Foia de Castalla a través d’EFICAZE, i, per una altra part, prendrà la paraula Sonia Vicedo, professional qualificada en economia circular en l’Institut d’Economia Circular (CEI), de l’Empresa Estratègia i Desenvolupament Sostenible.

Aquest taller està dirigit a persones emprenedores que tinguen una idea de negoci, gerents, directors i autònoms. Ací podeu consultar tota la informació i formalitzar la inscripció de forma gratuïta.