El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Oficial: l'Alcoyano jugarà el dissabte 18 de juliol a les 20.00h la semifinal davant l'Intercity

Oficial: l'Alcoyano jugarà el dissabte 18 de juliol a les 20.00h la semifinal davant l'Intercity

El club alcoià ha confirmat l'horari de les semifinals del play off a 2B i, també, el de la final

Més informació

Oficial: l'Alcoyano jugarà el dissabte 18 de juliol a les 20.00h la semifinal davant l'Intercity

El CEEI Alcoi-València, més prop dels municipis més menuts de mà de la Mancomunitat

Manolo Gomicia i Jesús Casanova signen el conveni / R. Lledó
La Mancomunitat i el CEEI han signat un conveni i han presentat l'Agència comarcal d'impuls a l'emprenedor i l'empresa

Aquest conveni signat té un doble objectiu, com ha destacat Manolo Gomicia, president de la Mancomunitat de l'Alcoià i el Comtat: "Es vol donar suport a l'emprenedor i consolidar les empreses ja creades a les nostres comarques". Aquesta és una de les primeres accions després de la fusió dels CEEI d'Alcoi i València. Dins la notícia et deixem l'enllaç on es pot demanar cita gratuïta per l'assessorament dels professionals del CEEI

Després de la fusió del CEEI Alcoi i CEEI València, una de les primeres accions que s'han acordat, amb la Mancomunitat de l'Alcoià i El Comtat, ha sigut la creació de l'Agència comarcal d'impuls a l'emprenedor i l'empresa, amb un doble objectiu. Com ha dit Manolo Gomícia, president de la Mancomunitat, "es vol donar suport a l'emprenedor i consolidar les empreses ja creades a les nostres comarques". Amb aquesta acció de proximitat, tècnics del CEEI estaran a distints municipis per a atendre, gratuïtament, les peticions d'empreses i emprenedors. Per a poder demanar cita amb els experts del CEEI podeu fer-ho a aquest enllaç.

Les cites individuals i gratuïtes estaran a les Agències de Desenvolupament Local (ADL), de 9:30 a 14 h, a Cocentaina (el segon dimarts de cada mes), Banyeres (el tercer dimarts de cada mes) i Muro (quart dimarts de cada mes). A banda, des del CEEI d'Alcoi també poden assessorar a empreses i emprenedors en el seu horari habitual.

El director del CEEI Alcoi-València, Jesús Casanova, ha destacat que "el CEEI ix d'Alcoi i cobreix tota la comarca". També ha estacat l'eina emprenemjunts del CEEI, on moltes empreses aconsegueixen "fer negoci" gràcies a aquesta plataforma.