El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El CEEI assessora els empresaris per a sol·licitar subvencions autonòmiques

Seu del CEEI Alcoi-València.

La jornada informativa tindrà lloc el dimecres 23 de gener a la seu del CEEI (Plaza Emilio Sala nº 1, 2ª planta) a partir de les 11.30 h.

Més informació i inscripcions de la jornada en aquest enllaç.

Les petites i mitjanes empreses (PIMES) valencianes tenen fins a la segona quinzena de febrer per a sol·licitar qualsevol de les 5 ajudes en matèria de competitivitat i sostenibilitat que convoca l'IVACE. És per això que el CEEI Alcoi – València ha organitzat una jornada explicativa que tindrà lloc dimecres 23 de gener, on s'informarà sobre la forma d'adherir-se a aquestes ajudes.

El Director General de CEEI, Jesús Casanova, inaugurarà la Jornada. Tot seguit intervindrà Javier Minguez, cap d'àrea d'empreses i associacions de l'IVACE. A continuació, s'explicaran les ajudes de la Conselleria d'Economia per a la millora de la competitivitat i la sostenibilitat de pimes industrials de la Comunitat Valenciana a càrrec de Manuel Rosalén, cap de servei de Planificació i Ordenació Territorial.

Les ajudes que convoca l'IVACE són les següents

  • DIGITALITZA-CV, per a projectes de digitalització.
  • CREATEC – CV, per a desenvolupar projectes en Empreses de Base Tecnològica.
  • PID – CV, per a realitzar projectes d'R+D en Pimes de forma individual.
  • PIDCOP – CV, per a realitzar projectes d'R+D en Pimes en consorci.
  • INNOVA CV, per a innovar en productes, processos, en desenvolupaments de Tecnologies de la Informació i Comunicacions o adaptar-se a la Indústria 4.0.