El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El CEIP Sant Vicent, escola UNESCO molt involucrada amb la sostenibilitat i el Medi Ambient

Mercadeet solidari al CEIP Sant Vicent

Recordeu que estem en període de matriculació, i que enguany el procés és telemàtic. Podeu accedir a tota la informació ací

El col·legi públic Sant Vicent d'Alcoi compta amb un equip d'inclusió especialitzat, i manté una estreta relació amb les famílies. A més, per al nou curs escolar estrenaran biblioteca escolar. 

A la zona alta d'Alcoi es troba el col·legi públic Sant Vicent, amb unes molt bones instal·lacions i amplis patis. I que per al curs 2020-2021 estrena Biblioteca escolar totalment habilitada per a totes les etapes educatives.

Amples patis a Sant Vicent

Sant Vicent forma part de la Xarxa d'Escoles associades a la UNESCO, i tots els anys participa en diversos projectes de sostenibilitat o de cura amb el Medi Ambient, com per exemple la celebració de mercadets solidaris. També tenen en marxa programes d'innovació educativa, com el projecte de Patis Actius, on es vol aprofitar els espais oberts com una aula més; o l'Hort Escolar on tots tenen la seua responsabilitat. 

El centre aposta també per noves metodologies com l'aprenentatge col·laboratiu, o projectes d'investigació; i per als idiomes compten amb un auxiliar de conversa natiu. Resulta molt interessant també que el col·legi disposa del seu propi equip d'inclusió, totalment especialitzat.

Des de Sant Vicent ens expliquen també que és molt important crear un "clima afectiu i saludable, on l'alumnat se senta a gust en l'escola", i per això fomenten una estreta relació amb les famílies i eduquen amb els valors de tolerància i respecte. 

Noves tecnologies al CEIP Sant Vicent