El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Alcoyano: retorn a Segona B amb empat sense gols a Oriola

Alcoyano: retorn a Segona B amb empat sense gols a Oriola

Partit físic, intens i amb dos grans defenses. Alcoyano i Oriola han empatat a zero en un encontre que no passarà a la història per la bellesa del joc. No hi ha hagut ocasions clares per part de cap equip tot i que Parras ha fet jugar tots els seus davanters. Camacho s'ha retirat lesionat.

Més informació

Alcoyano: retorn a Segona B amb empat sense gols a Oriola

El Cementeri d'Alcoi descobreix els seus encants aquest cap de setmana amb 3 rutes guiades

Una de les escultures del cementeri municipals d'Alcoi.

Alcoi es troba dins de la ruta europea de cementeris significatius des de l'any 2012. 

L'Ajuntament d'Alcoi, de la mà de la iniciativa privada, ha organitzat aquests dies 1 i 2 de juny tres rutes guiades i dinamitzades amb què descobrir el vessant històric i estètic del cementeri municipal. L'activitat, sota el nom de 'La ciutat adormida', s'emmarca dins de la Setmana Europea de Cementeris.

Les rutes organitzades per l'Ajuntament d'Alcoi es troben dinamitzades i guiades pels historiadors Elisa Beneyto i Lluís Vidal. La primera serà el dissabte 1 de juny entre les 20 i les 22 h, mentre que la segona serà el diumenge entre les 11 i les 13 h. Beneyto assegura que les dues rutes comparteixen el mateix vessant, i que "solament canvia la connotació estètica", ja que una transcorrerà de nit i l'altra de dia. També demana la historiadora paciència a tots aquells que es registren a les rutes, ja que l'aforament és limitat. "Si no tenen la oportunitat de participar en aquesta edició, segur que ho podran fer en la següent" assegura Beneyto. Les inscripcions es poden formalitzar a través del web de la tourist info, o amb número de telèfon 96 553 71 55. Totes dues rutes són gratuïtes.

L'altra ruta organitzada per a aquest cap de setmana tindrà lloc el dissabte a partir de les 12.30 h a càrrec de l'empresa Guiarte con Arte. Aquesta visita se sumarà a la del dissabte 8 de juny, totes dues sota el nom 'A la sombra de los cipreses', a reservar a través del web de l'empresa.