El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Cementeri d’Alcoi torna a ser finalista en el Concurs Nacional de Cementeris

El Cementeri d’Alcoi torna a ser finalista en el Concurs Nacional de Cementeris / ARA

Aquest concurs ho convoca anualment la revista 'Adéu Cultural'

El Concurs Nacional de Cementeris que convoca la revista 'Adéu Cultural', torna a fer finalista al cementeri d’Alcoi, en les categories de millor història documentada i activitats de portes obertes. Pots votar per internet

El Cementeri d'Alcoi, ha estat seleccionat en les categories de millor història documentada i activitats de portes obertes, com a finalista en el Concurs Nacional de Cementeris que convoca anualment la revista 'Adéu Cultural'.

Aquesta revista té l’objectiu de donar a conéixer els cementeris a la societat com a part del patrimoni cultural i històric. La ciutat d’Alcoi se sent molt orgullosa d'haver quedat finalista.

El Cementeri Sant Antoni Abat és membre des de 2002 de la ‘Ruta Europea de Cementeris Significatius’ i té una aplicació mòbil, ‘ Artour’ que permet, mitjançant la geolocalització, una visita virtual a través de fotografies i àudios en diferents idiomes.

A més, el cementeri ha aparegut en la premsa alemanya, concretament als diaris ‘Frankfurter Allgemeine Zeitung’ i ‘Altöttinger Liebfrauenbot’e i la revista catòlica’ Katholische Sonntagszeitung’ dels mesos d'octubre i novembre del 2017.

Aquestes publicacions, han suposat un impuls a la seua difusió i per tot axó i les rutes nocturnes que s’organitzen de tant en tant, ara és finalista del concurs.

El que vulga votar perquè guanye el cementeri d’Alcoi, pot fer-lo fins al pròxim 30 de setembre en http://www.revistaadios.es/concurso-cementerios2018.html