El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El cementiri d'Alcoi tindrà cita prèvia durant Tots Sants

Es pot sol·licitar el torn de dues formes, al web citaprevia.alcoi.org o a les floristeries

Amb la finalitat d'evitar les massificacions seguint els protocols sanitaris de la Covid 19, l'Ajuntament d'Alcoi ha decidit crear un servei de cita prèvia per accedir al cementiri d'Alcoi entre en 26 d'octubre i l'1 de novembre, amb el motiu de la festivitat de Tots Sants.

Hi haurà quatre torns diaris amb un màxim de 4.000 persones al dia. Es pot sol·licitar el torn de dues formes, al web citaprevia.alcoi.org indicant que el Departament és Inspecció General de Serveis i la gestió 'Cementeri Tots Sants' o de forma personal a la floristeria de confiança.


La regidora de Democràcia Participativa, Teresa Sanjuán, concreta que els torns de les cites prèvies seran entre les 8:30 i les 17:30 h. del 26 a l'1 de novembre.

Per la seua banda, el regidor d'Obres i Serveis, Jordi Martínez, vol que es faça "d'una manera ordenada per complir amb les mesures de seguretat. Sabem que tenim uns aforaments limitats al cementeri i que tots volem fer una visita als nostres familiars. Anem a organitzar-ho de la manera més segura possible".