El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El centre, A3 Dansa ja pot impartir ensenyaments artístics de Dansa a Alcoi

El centre, A3 Dansa ja pot impartir ensenyaments artístics de Dansa a Alcoi / fb A3Danza
Aquest centre està adscrit al Conservatori Professional de Dansa José Espadero d'Alacant

 El centre A3 Dansa adscrit al Conservatori Professional de Dansa José Espadero d'Alacant a efectes acadèmics i administratius ha aconseguit impartir ensenyaments artístics professionals de Dansa a Alcoi el pròxim curs acadèmic.

A3 Dansa ja té l'autorització per poder impartir ensenyaments artístics professionals de dansa que fins a aquest curs 2017-18, els estudiants havien de desplaçar-se fora d'Alcoi.

Aquest centre està adscrit al Conservatori Professional de Dansa José Espadero d'Alacant a efectes acadèmics i administratius, i ara podran examinar als alumnes d'Ensenyaments Elementals i els 6 cursos d'Ensenyaments Professionals de Dansa en les disciplines de Clàssic, Espanyol i Contemporani a la nostra localitat.

Ha sigut possible gràcies al fet que la Direcció general de Centres i Personal Docent va emetre un informe favorable, respecte a l'adequació de les instal·lacions proposades, quant a espais educatius, d'acord amb la legislació aplicable.

L'equip està format per professionals i titulats que han lluitat per poder tindre uns estudis professionals en unes instal·lacions impecables, que permeteren desenvolupar als alumnes d'Alcoi i comarca, la seua carrera professional sense necessitat de grans esforços en el desplaçament.

Els estudiants podran gaudir de les noves instal·lacions a partir del pròxim curs.