El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Centre Comercial Alzamora celebra el seu particular 'Black Friday'

Els dies 23 i 24 de novembre la planta d'oci del Centre Comercial Alzamora acull el 'Black Shopping Lovers', un esdeveniment amb què gaudir de substanciosos descomptes i nombroses activitats, que inclouen tallers de moda i bellesa, música, còctels i moltes altres sorpreses.

Divendres 23

L'equip d'estilistes de Quémepongo es posarà al servei de clients i clientes per tal de realitzar un taller d'estilisme, on aprendre a realçar la figura i a reconèixer les peces i els colors que millor senten. Es pot participar de 10 a 14 h o de 17 a 21 h, prèvia inscripció. La durada de la sessió serà d'una hora.

Dissabte 24

L'experta en maquillatge i perruqueria Paloma Barba, que ha treballat amb professionals de la talla de la cantant Edurne o la presentadora Paula Vázquez, i col·laborat amb revistes de moda tan prestigioses com Vogue o Telva, durà a terme un taller de maquillatge i perruqueria. El taller de perruqueria serà d'11 a 11:45 h, i el de maquillatge de 12 a 12:45 h.

D'altra banda, la infuencer i fashion blogger Rebeca Labara mostrarà les últimes tendències en moda, estils de vida i trucs de bellesa. L'horari de l'activitat serà de 17 a 17:45 h.

En l'apartat musical es comptarà amb la presència d'un DJ que amenitzarà la vetllada de 18 a 21 h.