El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Centre Comercial Alzamora prepara un acte ple de ‘Buenorrollismo’ amb el conegut exjugador de basquet Fernando Romay

L’acte també tindrà un espai destinat a la música amb un concert del grup Ciudad Canalla.

L'esdeveniment és aquest dissabte 12 de novembre a les 11h. Romay promourà la pràctica esportiva i parlarà de bàsquet. Els assistents també podran gaudir d'altres activitats relacionades amb aquesta disciplina.

Fernando Romay és exjugador del Real Madrid Baloncesto i medallista olímpic. Aquest dissabte 12 de novembre a les 11h estarà al Centre Comercial Alzamora en un acte en el que parlarà de bàsquet i promourà la pràctica esportiva.

L’esdeveniment és gratuït i obert a tots els públics i comptarà amb altres activitats relacionades amb el món del bàsquet, com tirs lliures i competicions en grup.

L’acte també tindrà un espai destinat a la música amb un concert del grup Ciudad Canalla, que interpretarà els èxits musicals dels 80, nacional i internacional.

A més, amb motiu de la visita de Romay a Alzamora, el centre esportiu sGo Wellness Alcoi sortejarà dos premis especials entre tots els assistents: un mes de classes de natació per a un xiquet o un adult, dos dies a la setmana en l'horari que trie el guanyador i tres mesos de subscripció duo, perquè la persona afortunada gaudir amb caràcter gratuït i en parella de la piscina, l'SPA, les classes dirigides, la sala de pesos, el pàrquing i la ludoteca infantil de sGo Wellness Alcoi.

Per a participar només serà necessari emplenar una papereta que es depositarà en una urna específica per al sorteig. Quan concloga l'esdeveniment, es triaran dos de manera aleatòria i es donarà a conéixer el nom dels guanyadors a través de les xarxes socials del gimnàs i del Centre Comercial Alzamora.