El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

El Deportivo no ha pogut amb el Castelló de Segona B. El gol de penal de Jony Ñíguez no ha sigut suficient per a emportar-se el XLI Trofeu Ciutat d'Alcoi. El resultat final ha sigut de 2-1. Abans del partit s'ha presentat l'equip amb l'absència destacada de De Lerma.

Més informació

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

El Centre Comercial Alzamora torna a sortejar 50 cadires dobles per veure les Entrades a Alcoi

Es pot participar fins al diumenge 18 de març

Els Moros i Cristians d'Alcoi s'apropen i el Centre Comercial Alzamora vol que els seus clients ho visquen d'una manera molt diferent. Fins al diumenge 18 de març, Alzamora et dóna l'opció de participar en el sorteig de 50 seients dobles per veure les Entrades des de la tribuna de la Plaça Ramón i Cajal (davant de l'Esglèsia de Sant Mateu) amb càtering inclòs

Els Moros i Cristians d'Alcoi s'apropen i el Centre Comercial Alzamora vol que els seus clients ho visquen d'una manera molt diferent. Fins al diumenge 18 de març, Alzamora et dóna l'opció de participar en el sorteig de 50 seients dobles per veure les Entrades des de la tribuna de la Plaça Ramón i Cajal (davant de l'Esglèsia de Sant Mateu) amb càtering inclòs.

Per participar cal presentar tiquets de compra igual o superior a 20 euros en l'stand situada en la planta baixa. ARAMULTIMÈDIA ha parlat amb l'hostessa Esther Rodríguez i ens ha contat la promoció. Els guanyadors es donaran a conèixer el dimarts 20 de març en un sorteig. Tot al vídeo.