El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Centre Comercial d'Alzamora i La Bruixa Eloise reparteixen alegria a totes les famílies

Xiquets de totes les edats i els seus pares han gaudit d'un espectacle fantàstic per a tots

La màgia i la música han sigut possibles gràcies al Centre Comercial d'Alzamora i La bruixa Eloise, repartint alegria a totes les famílies. Per això ARAMULTIMÈDIA ha presenciat aquest espectacle per tal de vore la màgia que transmet la música i els més petits amb la seua alegria i diversió. Tot al vídeo.

Aquest 12 de juliol el Centre Comercial d'Alzamora ha repartit màgia i música gràcies a l'ajuda de "La Bruixa Eloise", un concert musical que durant quasi tota una hora ha aconseguit que tots els xiquets i xiquetes es posaren a saltar, ballar i cantar amb alguns clàssics de la música dels 80 i inclús amb cançons més actuals. Aquest espectacle, que té com a principal objectiu el divertiment dels més petits, també ha fet que els pares i més adults s'uniren per a gaudir de la música.

L'espectacle, compta amb els 5 integrants de Domipop i la companyia de la bruixa Eloise, que s'han transportat des dels anys 80 per a demostrar que els més xicotets de la casa també són persones que poden gaudir de la música com els adults, i inclús participar en aquesta. Durant tot el concert les protagonistes han fet que els xiquets foren part de la història, ja que segons la bruixa Eloise "són els elegits", i són els xiquets els verdaders protagonistes.

Per això ARAMULTIMÈDIA ha presenciat aquest espectacle per tal de vore la màgia que transmet la música i els més petits amb la seua alegria i diversió. Tot al vídeo.