El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Centre Comercial L’Altet de Cocentaina canvia de propietat

El Altet / Google Maps
  • Inversors procedents de Mèxic i de les Illes Canàries tractaran de donar-li vida a un Centre Comercial en clara decadència.

La superfície comercial té nova empresa gestora. Així ho ha confirmat l’Ajuntament de Cocentaina a ARAMULTIMÈDIA. Un grup inversor mexicà i canari tractarà de reflotar-lo després que fera fallida en 2018.

Representants de la nova empresa, que procedeix de Tenerife i de Mèxic i que està especialitzada a comprar i reflotar centres comercials, ja ha acudit a l’Ajuntament de Cocentaina per presentar-se i concretar aspectes burocràtics sobre aquesta superfície comercial. Cal destacar que aquesta empresa gestionarà el Centre Comercial L’Altet en el seu conjunt, el cinema i tots els seus comerços i supermercats.

La firma que fins ara ho portava, comandada per Carrefour, té una situació molt delicada i ja el 2018 havia fet fallida. És informació que ha publicat ALICANTE PLAZA.

Els tècnics de l’ajuntament contestà ja han mantingut els primers contactes amb la nova empresa que ha comprat la principal superfície comercial d'El Comtat, que va obrir el 2009 i que mai ha acabat d'enlairar econòmicament.