El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Centre Comercial Alzamora acull l'exposició Saló Local AFA - 2020

Saló Local AFA - 2020

Es podrà veure fins el 27 de novembre

Fins al 27 de novembre, la planta d'oci del Centre Comercial Alzamora d'Alcoi acull l'exposició Saló Local 2020, una mostra de 473 fotografies de 38 autors. A la secció lliure, el premi d'honor ha estat concedit a Pedro Ruiz de la Rosa per 'Niemeyer'.

La mostra, que es pot contemplar en la planta d'oci fins al 27 de novembre, recull tots els treballs premiats i una selecció de les fotos presentades. Enguany, la participació en el certamen ha sigut a través del format digital i influit per la pandèmia de COVID també ha obligat a suspendre la inauguració de l'exposició i l'acte de lliurament dels premis, que ha sigut transmés en directe pel canal de Youtube de l'Agrupació Fotogràfica Alcoiana (AFA).

Premiats

La resta de premiats individuals han sigut Ángel Verdú Lluch, per “No deixes de volar”; Raúl Martí Jover, per “Camí de ferro”; Carles Vilaplana Ribes, per “L’Encontre” i Adrián Cubero Conejero, per la fotografia denominada “Foto1”.

En la secció “Aspectes Alcoi”, el premi d'honor ha sigut concedit a Carlos Verdú Belda, per “Sostre Museu”, mentre que els premis individuals han sigut atorgats a Pedro Perruca Roldán, per “Alcoi-Cultura”; Carles Vilaplana Ribes, per “Amfiteatre”; José A. Vilaplana Colomina, per “Primer dia Estat d'Alarma” i a Jordi Nadal Pons, per “El Goya”.