El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Centre Comercial Alzamora rep la visita de Batman

Es tracta d’una exposició amb videojocs, figures d’estatura real i altres objectes relacionats amb aquest superheroi de la casa DC Còmics, amb motiu del 80 aniversari de la seua creació.

Des del 15 al 25 de maig, els fans de DC Còmics, i en especial de Batman podran gaudir d’una exposició amb tota classe d’objectes o videojocs dedicada a la figura d’aquest superheroi, al Centre Comercial Alzamora.

El motiu d’aquest esdeveniment és, que aquest any es compleixen 80 anys del naixement d’una de les figures més emblemàtiques d’aquesta casa de còmics.

En l’exposició es podran veure tres escultures d’estatura real d’alguns dels Batman més famosos de la història, també hi hauran dades curioses sobre el personatge i videojocs.

Els més menuts també podran gaudir en aquest esdeveniment dedicat a Batman, i és que per a ells s’ha preparat una àrea de jocs amb diferents joguets i disfresses. I per a deixar el record, haurà un espai per tal de poder fer-se fotos amb la temàtica d’aquest superheroi.

Amb aquest esdeveniment, el Centre Comercial Alzamora vol reafirmar el seu compromís amb la cultura i l’oci, creant espais i activitats per als seus clients.