El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Centre Comercial Alzamora sorteja productes valorats en 3.000 euros a la 'Festa dels maniquins'

L'stand / CC Alzamora

Cada participant pot deixar tantes paperetes com vulga si bé només s'admetrà un tiquet de compra per persona i dia.

Fins al dissabte 24 d'octubre pots participar en la 'Festa dels Maniquins', una promoció en què el Centre Comercial Alzamora aporta un lot de roba, complements, sabates, perfums, cosmètics i tecnologia valorat en 3.000 euros. Si vols ser tu l'únic guanyador que estan buscant, han de presentar un tiquet de compra d'almenys 20 euros i omplir la papereta de participació amb les dades de contacte.

Alzamora sortejarà entre els seus clients un gran lot de productes valorat en 3.000 euros. L'stand en el qual s'exhibeixen tots els productes que formen part del lot està ubicat en la planta baixa. Tots els operadors de la superfície comercial participen en aquesta promoció, la Festa dels Maniquins, aportant roba, complements, sabates, perfums, cosmètics o equipament tecnològic. Un únic guanyador s'emportarà tots els productes de l'aparador en la talla que trie, sempre que aquesta estiga disponible.

Els interessats a participar en el sorteig han de presentar un tiquet de compra d'almenys 20 euros i emplenar la papereta de participació amb totes les seues dades de contacte. Cada participant pot deixar tantes paperetes com vulga si bé només s'admetrà un tiquet de compra per persona i dia. El concurs estarà obert fins el dissabte 24 d'octubre, en horari d'11 a 14 hores i de 17 a 21 hores, de dilluns a dissabte.