El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Centre Cultural El Teular acull el I Certamen d'Interpretació de Música Festera de Cocentaina

El I Certamen d'Interpretació de Música Festera de Cocentaina tindrà lloc l'1 de maig de 2019, a partir de les 19.00 de la vesprada, al Centre Cultural El Teular de Cocentaina i competiran La Unió Musical de Bocairent, 'El Gamell' d'Albaida i 'L'Avanç' del Campello .

L'1 de maig de 2019 tindrà lloc al Centre Cultural El Teular de Cocentaina el I Certamen d'Interpretació de Música Festera en el qual competiran tres de les nou bandes que es van presentar de les províncies d'Alacant i València: la Unió Musical de Bocairent, 'El Gamell' d'Albaida i 'L'Avanç' del Campello.

Aquesta es una important cita que persegueix fer valdre el gran patrimoni de música festera que posseeix la Vila Comtal.

El Certamen es portarà a terme a partir de les 19.00 de la vesprada i anirà precedit d'una cercavila que conclourà en el mateix recinte.

Les tres bandes participants interpretaran sobre l'escenari un pasdoble de presentació no puntuable i d'autor contestà, una marxa mora de lliure elecció i la marxa cristiana obligada composta per a l'ocasió per Josep Robert Sellés i Camps; basada en l'Himne del IV Centenari del patronatge de Sant Hipòlit Màrtir la música del qual fou creada pel mateix compositor.

Cal destacar que el cartell anunciador del Certamen ha estat creat pel dissenyador gràfic local Toni Domínguez mentre que el trofeu que rebrà la banda guanyadora ha sigut creat per l’escultor Moisés Gil.