El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Centre d'Esports prepara millores en les instal·lacions esportives d'Alcoi

Moment de la reunió, celebrada a les instal·lacions del Centre d'Esports.

El regidor d'Esports, Alberto Belda, ha donat a conèixer l'informe sobre la gestió del Centre d'Esports del període 2017/2018, on ha fet balanç de les adquisicions de material esportiu i de les accions per a l'actual temporada. L'informe ha sigut exposat durant l'Assemblea general ordinària del Centre.

Entre el material adquirit duran la passada anualitat es troba un nou tatami, un 'plinton' de gimnàstica artística, paral·leles masculines i barra fixa masculina, 2 arcs per a curses d'atletisme, material esportiu específic d'EPI, i material divers per a piscina Centre Esportiu Municipal Eduardo Latorre.

Quant a les accions de manteniment general es troben les de prevenció de legionel·la, la nova senyalització interior, instal·lació de noves grades, instal·lació de tanques de pista d'atletisme, millora en el sòl del gimnàs i nous vestuaris, asfaltat dels aparcaments, o l'accessibilitat del pavelló Miguel Sarasa, entre altres.

Belda destaca de 2018 "l'aposta per al manteniment i millores en cada una de les instal·lacions esportives, especialment totes les piscines i el Poliesportiu Francisco Laporta". També ressalta "la gran quantitat d'activitats esportives que es realitzen en Alcoi convertint-la en capital esportiva i ampliant l'oferta d'esport de la ciutat de la mà dels clubs esportius".