El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Centre d'Interpretació turística de L'Orxa arriba fins a Alemanya i Anglaterra

Més informació a la pàgina web de la Mancomunitat de Municipis de l'Alcoià i el Comtat.

 

El Centre d'Interpretació Turística de L'Orxa ha rebut més de 160 visitants des de la seua apertura en agost i es consolida com a punt de referència turística de la zona.

El passat mes de juliol es va presentar a la localitat veïna de L'Orxa el primer Centre d'Interpretació Turística de la Mancomunitat de Municipis de l'Alcoià i el Comtat. Aquest centre va obrir les seues portes al públic en agost i ja ha rebut més de 160 visitants, sobretot turistes que practiques esports de muntanya per la seua riquesa de fauna i natura, a més de situar-se prop de la Via Verda per la que transitava el tren Alcoi-Gandia.

El centre, equipat amb pantalles i projectors on mostren els punts d'interés turístic de la zona que conforma la mancomunitat l'Alcoià - El Comtat, ha rebut, principalment, visites d'habitants procedents de comarques veïnes com l'Alcoià, El Comtat, l'Alacantí i la Safor, però també hi ha hagut grups d'alemanys i anglesos.

Els visitants que passen pel centre podran informar-se sobre els municipis de la Mancomunitat, els seus atractius turístics, rutes senderistes o ciclistes, gastronomia o festivitats. A banda d'obtenir aquesta informació els visitants podran gaudir de tallers o activitats en grup i en els pròxims mesos estarà disponible un servei divulgatiu per a grups de centres escolars.