El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Centre d'Interpretació Turística de L'Orxa obri la temporada de visites escolars

Els centres escolars interessats a visitar el Centre d'Interpretació Turística de la Mancomunitat a L'Orxa poden contactar per correu electrònic amb turismo@lorcha.es per a rebre més informació i concertar la seua visita.

El primer col·legi que ha visitat el Centre d'Interpretació Turística de la Mancomunitat de Municipis de l'Alcoià i el Comtat, ubicat en L'Orxa, ha sigut el CEIP Beato Carmelo del Real de Gandia.

El Centre d'Interpretació Turística de la Mancomunitat de Municipis de l'Alcoià i el Comtat de l'Orxa va obrir, el 9 de novembre, la temporada de visites escolars amb un complet programa que permet als alumnes conéixer com vivien els nostres avantpassats en les comarques en els temps d'esplendor del tren dels anglesos, que unia Alcoi amb Gandia i va estar actiu des de l'any 1893 fins a 1969, entre altres activitats.

Abans de la visita al Centre d'Interpretació els alumnes fan una ruta guiada per la Via Verda, fins al conegut com Assut de l'Infern o Assut del Forn i una vegada al Centre de L'Orxa els alumnes coneixen més sobre la Mancomunitat l'Alcoià – El Comtat com els paratges naturals, els trets culturals, les festivitats i la gastronomia típica de l'Alcoià i El Comtat. Tot açò amb les noves tecnologies i els materials audiovisuals que el Centre d'Interpretació Turística ofereix.