El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El centre Gormaget disposarà d'enllumenament i clavegueram

Camí d'accés a Gormaget

La mesura ha nascut de l'acord entre el Govern local i el Partit Popular, fruit de les negociacions per a l'aprovació del pressupost de 2019

S'espera que el camí que connecta l'avinguda Tiran lo Blanc amb el Centre Ocupacional Gormaget dispose d'enllumenament públic a partir del pròxim mes de juny. També s'escometran obres per a dotar de clavegueram al centre.

La mesura ha nascut de l'acord entre el Govern local i el Partit Popular, fruit de les negociacions per a l'aprovació del pressupost de 2019. "Són actuacions importants, ja que es tracta d'unes obres molt demandades per familiars i treballadors del centre. Confiem que el govern municipal complisca el seu compromís i realitze les gestions necessàries per a realitzar-les en els terminis pactats", explica el candidat a l'alcaldia, Quique Ruiz. La instal·lació del clavegueram encara no contempla terminis ferms, ja que es troba pendent d'una subvenció per part de la Diputació, encara que des del PP esperen que puga estar conclosa al llarg de 2019.