El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El centre social Real Blanc de Cocentaina reprén l'activitat en la sala de joc

El centre social Real Blanc de Cocentaina

Cal reservar previament l'espai al telèfon 96 559 30 80

Donada la situació sanitària actual i els canvis en les mesures pel coronavirus, l'Ajuntament de Cocentaina ha decidit reobrir aquesta sala que utilitzaven diverses entitats.

Des de la regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Cocentaina expliquen que fins ara la sala de jocs del centre social Real Blanc tenia restringit el seu ús, amb un "estricte protocol de seguretat, fet que ha marcat que algunes decidiren interrompre temporalment la seua antiga quotidianitat". Però ara torna a obrir-se per a l'ús de qualsevol entitat, amb les següents normes:

  • Estarà obert de vesprada, de 16 a 19.30 hores, en dos torns diferenciats i amb espai entre els dos torns per a ventilar.
  • Cal reservar prèviament l'espai al telèfon 96 559 30 80.
  • Tot el material que s'utilitze s'ha de desinfectar
  • Cal respectar l'aforament,
  • I complir amb les mesures d'ús de màscareta, higiene de mans, distància social i correcta higiene corporal.


Mireia Estepa, regidora de Benestar Social, diu que "tornem a obrir una part important del centre social que és un punt d’encontre per a moltes persones, especialment els jubilats, que ja vacunats tenen moltes ganes de tornar a les seues rutines, a fer un coto amb els amics o simplement a tindre un espai on xarrar sentint-se segurs".